Skip to main content
Sanjajte a mi ćemo ostvariti…

O hotelu

Hotel Katamare namijenjen je onima koji vole slobodu, privatnost i udobnost, a opet su u neposrednoj blizini svih dešavanja grada Budve.

Ime hotela potiče od naziva posebnog tipa broda - katamaran. Katamaran, oličenje raskoši i elegancije, sačinjen od dva spojena trupa predstavlja simboliku spoja dvije privredne grane u okviru kompanije Stublina – proizvodnja I hotelijerstvo. Otvaranje hotela je početak formiranja grupacije Stublina Hotel Group a visok nivo ugostiteljstva i boravak koji se pamti je nešto po čemu želimo da budemo i ostanemo prepoznatljivi.

Luksuz i udobnost

Smještajni kapacitet hotela Katamare je opremljen u skladu sa visokim standardima hotelijerstva i prilagođen gostima sa najvišim očekivanjima u pogledu kvaliteta i komfora. Elegantna kolekcija od 60 moderno opremljenih soba i kupatila sa privatnim balkonima svojim stilom, luksuzom i udobnošću obezbjeđuju potpuno novi nivo doživljaja. Dva azurno plava bazena, sopstvena privatna plaža kao i pogled na Jadransko more, upotpunjuju savršeno iskustvo boravka u hotelu.

Restoran Calmo Mare

Uživajući u sunčanim zracima, Restoran Calmo Mare u sklopu hotela Katamare pruža idealnu mješavinu savremenog stila i tradicionalnog gostoprimstva.

Amare Rooftop bar

Amare Rooftop bar sa sopstvenim bazenom na krovu oduševiće vas veličanstvenim pogledom na Jadransko more i senzacionalnim prizorom na horizont.
Kontaktirajte nas
Prijavite se za newsletter
 
 
Naša web stranica koristi kolačiće (cookies)
Naša web stranica koristi kolačiće (cookies) za poboljšanje korisničkog iskustva. Klikom na "Prihvatam", slažete se sa korišćenjem kolačiće u skladu sa našom Politikom privatnosti. Ukoliko ne prihvatite, neke funkcije web stranice mogu biti ograničene.