Skip to main content

Destinacija

Atraktivna lokacija i blizina mora upotpunjuju doživljaj vašeg odmora. Iako ste u centru turističkih zbivanja uspjećete da sačuvate svoj mir i provedete odmor iz snova.

Ukoliko želite da provedete ljetnji odmor na moru, Bečići su jedna od najpopularnijih destinacija u Crnoj Gori. Ovo idilično ljetovalište dio je opštine Budva koja je predivnim šetalištem uz more udaljena svega 3 kilometra.

Nekada najljepša plaža Evrope, svoju posebnost zadržala je i danas. Nesvakidašnji kamenčići u čarobnoj paleti boja inspiracija su brojnim umjetnicima, ali i najčešća uspomena koju gosti nose u svoje domove vraćajući se sa ljetovanja. Budvanska Rivijera predstavlja kako centar Crnogorskog primorja tako i turizma države. Na rivijeri se nalazi 12.5 km plaže od kojih je najduža Bečićka. Više od 2 kilometra dugu plažu na pojedinim mjestima presijecaju potoci slatke vode, što joj dodatno daje svježinu i kristalnu prozirnost.

Glavni ukras Bećića je dugo šetalište uz obalu, koje pješački tunel koji usijeca usko poluostrvo, spaja sa Slovenskom plažom i Budvom. Na taj način spojene su dvije obale, na zadovoljstvo sve brojnijim rekreativcima i sportistima koji tokom čitave godine šetaju ili džogiraju jednom od, sigurni smo, najljepših trasa na Jadranu.

Iako je Crna Gora površinski mala zemlja (13.800 km²), karakterišu je pejzaži istinske ljepote, vjerno opisani sloganom “Wild Beauty”, i raznolikosti koje se teško mogu nadmašiti: visoke planine i duboki kanjoni, široke ravnice, brze rijeke i, naravno, tirkizno plavo more. U jednom danu, radoznali putnik može sebi priustiti jutarnju kafu na jednoj od mnogobrojnih plaža Budvanske rivijere, ručak uz pjesmu ptica na Skadarskom jezeru, i večeru uz ognjište na obroncima velelepne planine Durmitor.

Kontaktirajte nas
Prijavite se za newsletter
 
 
Naša web stranica koristi kolačiće (cookies)
Naša web stranica koristi kolačiće (cookies) za poboljšanje korisničkog iskustva. Klikom na "Prihvatam", slažete se sa korišćenjem kolačiće u skladu sa našom Politikom privatnosti. Ukoliko ne prihvatite, neke funkcije web stranice mogu biti ograničene.