Skip to main content

Konferencijska / kongresna sala

Hotel nudi dve banquet sale koje su na raspolaganju svim gostima i njihovim klijentima sa mogućnošću pregrađivanja.
  • Velika sala Bonaccia

  • Boardroom Tempesta

Velika sala Bonaccia

Našim dragim gostima kao i njihovim klijentima hotel Katamare sa zadovoljstvom predstavlja banket salu Bonaccia u kojoj se mogu organizovati sve vrste događaja počev od konferencija do korporativnih okupljanja i koktela dobrodošlice.

Banket sala je opremljena najsavremenijom tehničkom opremom, 4K TV-om od 85 inča za sve vrste prezentacija.

Pored video podrške, velika sala Bonaccia nudi savremeni audio sistem koju ukljčuje WiFi, delegatske mikrofone, govornicu kao i ozvučenje koje je sinhronizovano po potrebi klijenata za sve vrste prezentacija u postavci sale po Vašoj želji.

Sala raspolaže dnevnim svetlom, izlazom na terasu i ima mogućnost zatamnjivanja po potrebi klijenata.

Boardroom Tempesta

Boardroom Tempesta na raspolaganju je našim gostima za privatne sastanke kao i donošenje svih važnijih odluka u intimnijoj atmosferi.

Sala je opremljena najsavremenijom tehničkom opremom, 4K TV-om od 85 inča za sve vrste prezentacija, dnevnim svetlom i specijalno dizajniranim nameštajem.

Kontaktirajte nas
Prijavite se za newsletter
 
 
Naša web stranica koristi kolačiće (cookies)
Naša web stranica koristi kolačiće (cookies) za poboljšanje korisničkog iskustva. Klikom na "Prihvatam", slažete se sa korišćenjem kolačiće u skladu sa našom Politikom privatnosti. Ukoliko ne prihvatite, neke funkcije web stranice mogu biti ograničene.